Undersökning om groddagen

Tips om vad som är på gång
Användarvisningsbild
PatrikNo
Inlägg: 1012
Blev medlem: 17 jul 2012, 14:18
Började med grodor år: 2012
Ort: Uppsala
Har gillat: 94 gånger
Blivit gillad: 33 gånger
Grodor Arter/varianter: 7
Växter till salu: 0
Kontakt:

Undersökning om groddagen

Inlägg av PatrikNo » 12 dec 2016, 09:03

Hej kära dendrobatidvän!

Det är länge sedan du fick nyheter från Svenska Dendrobatidsällskapet och vår hemsida http://www.pilgift.se men här kommer lite nytt.
Vi har i år haft två träffar, en i Stockholm, med holländaren Jan Verkade som föreläsare. I slutet av november träffades vi i Gränna för groddag. Också då var Jan Verkade hos oss. Vi gästades också av CITES-ansvarig på Jordbruksverket, Michael Diemer. Våra groddagar har i år hållit mycket hög kvalitet där Jan Verkades medverkan har varit mycket uppskattad. Bl.a. har Göteborgsgrodorna fått en mer korrekt id.


För att fånga upp och bli bättre på att tillmötesgå Dina behov och Dina önskemål, har vi gjort en enkät vi skulle vilja be dig fylla i. Den tar en minut att göra, men om du vill, finns också möjlighet att skriva lite mer, men det är frivilligt. Vi skulle verkligen uppskatta om du ville klicka på bifogad länk och ge den minuten. Det hjälper föreningen att bli en förening för Dig!

Pilgiftaren
Vi har på senare år fått anpassa utgivningstakten efter inflödet av artiklar. Detta är inte ett resultat av ett beslut vid något föreningsmöte utan konsekvensen av färre artiklar.
Om du vill skriva några rader om något tips eller något annat matnyttigt, så skriv gärna i forumtråden viewtopic.php?f=62&t=6762 eller skicka till [url]mailto://pilgiftaren@pilgift.se[/url]. På så vis kan vi ge ut ett nummer av Pilgiftaren.

I övrigt hoppas vi grodor och medlemmar trivs och att vi alla får en skön jul- och nyårshelg.
Varmt välkommen på våra Groddagar framöver!

Väl mött!

Länk till enkäten: https://docs.google.com/forms/d/1sH0ToT ... iAS2HvMWA/

Styrelsen
/Patrik

Återgå till "Mässor och aktiviteter"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst